LONDON CALLING! Σεμινάρια με δύο από τους πιο εκλεκτούς και έμπειρους χορευτές του Λονδίνου!

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


★CHORUS LINE με την Aila Floyd (Bees Knees/Shag Pile)!★


Ώρα: 19.00-20.30 (για όλα τα επίπεδα, ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ η μικρή ή μεγαλύτερη εξοικείωση με το swing ή το Authentic Jazz dance ή Charleston)

Διάρκεια: μιάμιση ώρα

Κόστος: 20 ευρώ


Εγγραφή εδώ:


Ένα workshop από την ειδική και βετεράνο του είδους! Η Aila με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, θα μας προσφέρει μια γερή δόση από Charleston σε flapper style! Η Aila είναι η καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφος του διεθνoύς φήμης Charleston χορευτικού γκρουπ, The Bee's Knees, που έχουν κάνει performance σε υψηλού κύρους events από το Καρναβάλι της Βενετίας ως το Four Seasons στο Μαϊάμι.


Η βρετανική THE TELEGRAPH τις έχει αποκαλέσει "The Capital's premier 20's dance squadron"!


Tι είναι το Chorus line...

Το chorus line, κατέχει μια πολύ σημαντική θέση στην ιστορία του Jazz Dance. Ήταν το μεγάλο σχήμα των λαμπερών και χαμογελαστών χορευτών, που εκτελούσαν συγχρονισμένες χορογραφίες. Ήταν το βασικό συστατικό για κάθε show στην εποχή της Jazz. Τα θρυλικά κλαμπ της εποχής όπως το Cotton Club, μπαλέτα όπως τα Ziegfeld Follies, οι καλειδοσκοπικές χορογραφίες του Busby Berkeley, τα Vaudeville Shows, κινηματογραφικά και θεατρικά μιούζικαλ και οι επιθεωρήσεις όλα είχαν το δικό τους Chorus line. Θρύλοι όπως η Lucille Ball, Ginger Rogers, Josephine Baker και πολλές άλλες ξεκίνησαν και εκείνες ως κορίτσια του chorus line.


Βίντεο από τις THE BEE'S KNEES της Aila!


The Bee's Knees, London's Finest Flappers Showreel

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


★COLLEGIATE SHAG με την AILA & την Μαριάντζελα!★

   

'Ωρα: 20.30-21.30 (Αρχάριοι) *διάρκεια μία ώρα

          21.30-22.30 (Προχωρημένοι) *διάρκεια μία ώρα

Κόστος: 1 ώρα = 15 ευρώ ή 2 ώρες = 28 ευρώ


Εγγραφή εδώ:


Aila είναι μια χορεύτρια με τεράστια εμπειρία με πάνω από δύο δεκαετίες ειδίκευσης στο  Lindy Hop, Shag, και το Charleston ενώ παράλληλα έχει κερδίσει αρκετούς διαγωνισμούς Collegiate Shag and Lindy Hop! Είναι δασκάλα στο Shag Pile του Λονδίνου, ενώ έχει συμβάλλει στο χτίσιμο της βρετανικής Collegiate Shag community καθώς έχει διδάξει σε φεστιβάλ Collegiate Shag σε όλη την Ευρώπη. Διευθύνει τους Shag Pilots, το δυναμικό performance group του Shag Pile. Η επαγγελματική χορευτική εμπειρία της, κάνει τη διδασκαλία να βασίζεται σε μια δυνατή τεχνική βάση ενώ η ίδια είναι μεταδοτική και εμπνέει τους μαθητές της μέσα στην τάξη.


Μαζί της, την πρώτη ώρα θα καλύψουμε τα βασικά του Shag και τη δεύτερη ώρα θα κάνουμε πιο προχωρημένους συνδυασμούς και κινήσεις σε αυτόν τον fun, cool αλλά και πολύ τεχνικό χορό που αγαπάμε!


Event Registration

Related Posts