★BALBOA BASICS, COOL VARIATIONS & BEYOND! With PAUL CROOK (UK) και την Μαριάντζελα Σαλίχου!★

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


★BALBOA BASICS, COOL VARIATIONS & BEYOND! With PAUL CROOK (UK) και την Μαριάντζελα Σαλίχου!★


'Ωρα: 16.00-17.30 (Αρχάριοι) (διάρκεια μιάμιση ώρα)

Κόστος: 20 ευρώ


Ώρα: 17.45-19.45 (Προχωρημένοι, προυπόθεση να γνωρίζετε καλά τα βασικά το Balboa) (διάρκεια δύο ώρες)

Κόστος: 28 ευρώ


Κόστος συνολικά για τις 3.30 ώρες = 45 ευρώ


Εγγραφή εδώ:



Μάθετε τα βασικά αλλά και περισσότερα του εκλεκτού αυτού χορού του Swing με τον αγαπημένο, θρυλικό Paul Crook από το Λονδίνο!


Ο Paul, o βρετανός Δανδής του Swing, με το μοναδικό προσωπικό old school style του, διδάσκει και χορεύει Balboa και Lindy Hop πάνω από 20 χρόνια. Είναι ένας εκπληκτικός, φημισμένος χορευτής και δάσκαλος του Hollywood style Lindy, Charleston, Balboa και Collegiate Shag. Eίναι ένας θρυλικός χορευτής του Balboa και του Lindy Hop και είναι από τους πρώτους χορευτές της αναβιώσης του Swing. Το στυλ του στο Balboa είναι ξεχωριστό, smooth και cool και μοιάζει με αυτό των original Balboa χορευτών της δεκαετίας του '30.


Το 2005 συμμετείχε στην εκπομπή του BBC "Strictly Dance Fever" για την οποία έλαβε εκπληκτικά σχόλια όπως "The only ones with real style" (από την Guardian) και "The nations favorite couple" (από την Zoe Ball, παρουσιάστρια της εκπομπής)!

Συμμετείχε στην ομάδα London Swing Dance Society και ξεχωρίζει ιδιαίτερα για το μοναδικό και cool στυλ του στο Balboa.


Όσοι δεν έχετε ξανακάνει Balboa θα μάθετε μαζί του, την πρώτη ώρα, τα βασικά βήματα, ενώ όσοι έχετε προηγούμενη εμπειρία στο Balboa, θα κάνετε ιδιαίτερα και πολύ cool variations, και slides!


Εγγραφή

Related Posts