★OLD SCHOOL JAZZ DANCES AND (whit)MORE!★

★OLD SCHOOL JAZZ DANCES AND (whit)MORE!★

Ο Αμερικανός θρύλος CHESTER WHITMORE για πρώτη φορά στην Ελλάδα!!! Μαζί με τον ALEXANDRE MCCORMACK!

Ένα πολυ ξεχωριστό workshop με δυο συγκλονιστικούς χορευτές δυο διαφορετικών γενεών με βαση το αυθεντικό Jazz dance!

Πρόγραμμα και εγγραφές:

to be announced very soon! 


CHESTER WHITMORE!

Η Αμερικανική τηλεόραση τον έχει αποκαλέσει "An American Treasure"!

Ο Chester Whitmore ειναι ένα φαινόμενο!

Μέντορας και μία από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες στη σκηνή του Lindy Hop και της Jazz!

Μάστερ στο tap και Jazz Dance (και πολλά άλλα)!

Ένας συγκλονιστικός performer που συνδυάζει πάρα πολλα ταλέντα όπως περίφημος tap και jazz χορευτής, πολύτιμος δάσκαλος, χορογράφος, ιστορικός χορού με ατελείωτες γνώσεις, μάστερ στο καράτε, κορυφαίος ντράμερ, bandleader της δικής του Big Band, ενορχηστρωτής και συνθέτης, ενώ χορογραφεί σκηνές πάλης στο Hollywood, αλλά είναι και ο ίδιος κασκαντέρ, σκηνοθέτης και πολλά άλλα. Ένας μοναδικά απολαυστικός entertainer που θα πρέπει να τον δεις από κοντά για να το πιστέψεις!Χορευει από το 1974 και ενώ αρχικά ξεκίνησε για να γίνει κινηματογραφιστής, γνώρισε τυχαία το Fayard Nicholas (των θρυλικών Nicholas Brothers) και από τότε, η ζωή του πήρε άλλη τροπή. Μοιραία, ο Fayard, έγινε δάσκαλος και μέντοράς του και από τότε χορεύει σε όλον τον κόσμο. Έχει χορογραφήσει για βίντεοκλιπ των Boys II Men, Sugar Ray, Teena Marie ενώ έχει συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως Savion Glover, MC Hammer, Prince και πολλούς άλλους. Σαν, highly renowned drummer and band leader έχει δουλέψει με μερικούς από τους πιο σπουδαίους στον  entertainment industry. Με την χορευτική του ομάδα, Black Ballet Jazz, έχει χορέψει με την ορχήστρα του Lionel Hampton Orchestra, του Duke Ellington, του Count Basie καθώς και του Miles Davies.

O Chester εκλύει αστείρευτη θετική ενέργεια και πάθος για τον χορό και είναι γενημμένος entertainer. Οι συνεισφορά του είναι τεράστιες για να αναφερθούν όλες! Όταν τον γνωρίσετε από κοντά θα καταλάβετε!

Videos of Chester: On TV...https://www.youtube.com/watch?v=ZRr38u1M0JQ
At Frankie 100...https://www.youtube.com/watch?v=VmuIRoii2L4

Ο νέος συγκλονιστικός και super stylish χορευτής....ALEXANDRE MCCORMACK!

Ο Alex, από το Βέλγιο, είναι ένας από τους πιο συγκλονιστικούς και ξεχωριστούς νέους χορευτές. Είναι πρωταθλητής στο breakdancing και δίδασκε urban χορούς πάνω από 14 χρόνια. Μόλις ανακάλυψε τα παλιά κλασσικά βίντεο όπως το Hellzapoppin και το Spirit Moves, είπε πως έτσι θέλει να χορεύει αυτόν τον χορό!Έτσι, αποφάσισε να ξεκινήσει το ατελείωτο ταξίδι της μελέτης του "Oldschool" στυλ του Lindy Hop και του Authentic Jazz. Για εκείνον, η μοναδικότητα και η αυθεντικότητα, πηγάζει από την προσωπική έκφραση ενώ παραμένει πιστός στο αυθεντικό στυλ του χορού αυτού και τους δημιουργούς του. Τζαμάρει χορευτικά καθημερινά μέχρι τα ξημερώματα σε μουσικές όπως  uptempo Bebop Swing, shaky Mambo και slow Blues.Στις Βρυξέλλες, προπονείται με το γκρουπ του, τους Old Soulz.

Videos of Alex:

Solo Jazz...https://www.youtube.com/watch?v=H09p8hZiv34
Lindy Hop...https://www.youtube.com/watch?v=CGXFcRicgv8

facebook event

Related Posts