Βιογραφικό

Ο Στέφανος γνώρισε το lindy hop το 2016, όταν πήγε τυχαία σε ένα δοκιμαστικό μάθημα των Athens Lindy Hop για να κάνει παρέα σε μια φίλη. Του κέντρισε τόσο πολύ το ενδιαφέρον η μουσική σε συνδυασμό με την κίνηση που αποφάσισε να ξεκινήσει εντατικά μαθήματα. Σύντομα ήταν παρών στα μαθήματα σχεδόν όλων των ειδών χορού που διέθετε η σχολή - από το δραστήριο charleston και το διασκεδαστικό shag, μέχρι το απολαυστικό blues. Και φυσικά, να μη ξεχνάμε την αφετηρία όλων: το lindy. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες παραστάσεις της σχολής ως μέλος του performance team των Athens Lindy Hop. Διδάσκει lindy hop, rock 'n' roll και shag στην σχολή από τον Σεπτέμβρη του 2021.

Είναι πολύ σημαντικό για τον Στέφανο η διασκέδαση που προσφέρει ο χορός να πλαισιώνεται με σωστή τεχνική. Δουλέυει και εξελίσσει όλα τα είδη χορού που διδάσκει σε καθημερινή βάση, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον παράγοντα της επικοινωνίας μεταξύ lead και follow. Επιπλέον, συμμετέχει τακτικά σε σεμινάρια και φεστιβάλ διεθνούς επιπέδου, όπου λαμβάνει επιμόρφωση από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Στα πάρτυ είναι πάντα πρόθυμος να χορέψει μαζί με όσους τον προσεγγίζουν- μόνο μη του ανοίξετε συζήτηση περί τεχνικής, γιατί δε θα φύγετε ποτέ!