Βιογραφικό

Η Μυρτώ γνώρισε αυτό το συναρπαστικό χορό για πρώτη φορά το 2010, όταν τυχαία είδε σε εκπομπή στην τηλεόραση την ομάδα των Athens Lindy Hop και αποφάσισε ότι αυτό που έβλεπε να κάνουν εκείνοι, ήθελε να μάθει να το κάνει κ αυτή!

Από τότε ξεκίνησε ένα συναρπαστικό ταξίδι, στην αρχή ως μαθήτρια της σχολής, όπου διδάχτηκε όλα τα είδη vintage χορών από τα 20's -50s (Charleston, Authentic Jazz, Balboa , Lindy Hop, Collegiate Shag , Rock 'n' Roll, Blues)

και στη συνέχεια ως μέλος στο performance group των Athens Lindy Hop και το Chorus Line "Bowl Of Cherries" της Μαριάντζελας, από το 2014. Με τις ομάδες αυτές των ALH, έχει πάρει μέρος σε αμέτρητες παραστάσεις και ιδιωτικά events (TedEx Athens, Δήμος Αθηναίων, Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, Deeree College, Γερμανική πρεσβεία, Η μεγάλη Χίμαιρα -θεατρικό, Costa Navarino, Amanzoe, Σύρος Jazz festival,Το Μικρό Παρίσι, Django Fest και πολλά άλλα) καθώς και στις παραστάσεις της σχολής "Vaudeville Revue" υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μαριάντζελας Σαλίχου.

Από το 2017 ξεκίνησε να διδάσκει Shag και Rock 'n' Roll. Έχει εκπαιδευτεί από σημαντικούς δασκάλους της σκηνής (Steve Sayer, Chanzie Roettig, Marcus Koch , Bärbl Kaufer και άλλους). Έχει συν δημιουργήσει, με τον τότε παρτενέρ της (Νίκο Μαστιχιάδη), αρκετές χορογραφίες για την ομάδα Shag των ALH, "The Shag Comets", με τις οποίες συμμετείχαν στα Vaudeville Revue και είχε την τιμή να διδάξει μαθήματα δίπλα σε καταξιωμένους χορευτές Shag, τον Hunter Kricaç και Teis Volstrup. Αυτή τη στιγμή θα τη βρείτε στη σχολή να διδάσκει Collegiate Shag με τον Στέφανο Καλικάκη.

Συνεχίζει να συμμετέχει σε διεθνή και εγχώρια φεστιβάλ για να εξελίσσει τα είδη που αγαπά.