Βιογραφικό

Χορεύει από τότε που θυμάται τον εαυτό της. 4 χρονών μπήκε για πρώτη φορά σε αίθουσα χορού, και ήταν έρωτας με τη πρώτη ματιά. Έκτοτε κάθε χώρος αποτελεί για αυτήν αίθουσα χορού- από το σπίτι της μέχρι και δρόμοι, πλατείες, στάσεις ΜΜΜ...

Η Λόρι γνώρισε το lindy hop το 2016. Μετά από 16 χρόνια σπουδών μπαλέτου και σύγχρονου χορού, καθώς επίσης και 10 χρόνια αρμενικών παραδοσιακών χορών, βρήκε στο swing την πιο ανεκτίμητη αξία: την απόλυτη έκφραση ελευθερίας και της επικοινωνίας μέσα από την κίνηση. Έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο λαμβάνοντας μαθήματα από τον χοροδιδάσκαλο Νίκο Μπαλτατζή, ενώ το 2021 ξεκίνησε εντατικά μαθήματα στους Athens Lindy Hop. Συμμετέχει επίσης τακτικά σε σεμιναριακά μαθήματα και φεστιβάλ διεθνούς επιπέδου, όπου λαμβάνει επιμόρφωση από κορυφαίους δασκάλους του χώρου. Εκτός από το lindy, η Λόρι έχει εμπειρία και σε άλλα είδη vintage χορών όπως charleston, solo jazz και rock ‘n' roll, τους οποίους χορεύει και εξελίσσει καθημερινά. Αγαπά το κάθε είδος για διαφορετικούς λόγους: το lindy για τον αυθορμητισμό και την χαρά που προσφέρει, ενώ το rock ‘n’ roll τη κερδίζει με την έκρηξη ενέργειας και τη τρέλα του.

Τα πρωινά της, ως ερευνήτρια στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ, συχνά ασχολείται με διεπιστημονικά έργα που συνδυάζουν τέχνη και τεχνολογία, γεγονός που της έχει δώσει την ευκαιρία να πραγματευτεί τον χορό μέσα από την τεχνολογία. Η μελέτη και ανάλυση της κίνησης και των ποιοτήτων της (Laban Movement Analysis framework) μέσα από κινούμενα τρισδιάστατα μοντέλα την έχει βοηθήσει να κατανοήσει τις διαφορετικές δυναμικές που συναντάμε στο χορό και σε θεωρητικό επίπεδο- γνώση την οποία προσπαθεί να εφαρμόζει πρακτικά και στο μάθημα.

Στα πάρτυ συνήθως θα τη πετύχετε στη πίστα με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά- αν την εντοπίσετε, μη διστάσετε να της ζητήσετε έναν χορό!