Βιογραφικό

Η Δήμητρα έχει ασχοληθεί από μικρή ηλικία με διάφορα είδη χορών, όπως μπαλέτο, μοντέρνο, παραδοσιακούς. Η πρώτη της επαφή με τους swing χορούς (Lindy hop, Solo Jazz, Shag, Balboa) ήταν το 2013 που ξεκίνησε σαν μαθήτρια στους Athens Lindy Hop. 

Τη συνεπήρε από την πρώτη στιγμή η ζωντάνια και η παιχνιδιάρικη φύση αυτών των χορών. Αυτό που της αρέσει περισσότερο είναι ο τρόπος που οι χορευτές επικοινωνούν μεταξύ τους και με τη μουσική. 

Μπήκε από νωρίς στη διαδικασία να μάθει και τους δύο ρόλους (leader και follower) για να μπορεί να κατανοήσει όσο γίνεται περισσότερο αυτή τη μαγεία. Διδάσκει Lindy Hop, Solo Jazz, Shag και Balboa τα τελευταία 3 χρόνια στους Athens Lindy Hop σε εβδομαδιαία ή σεμιναριακά μαθήματα και χορεύει συστηματικά έχοντας παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με κορυφαίους δασκάλους απ’ όλο τον κόσμο. 

Θα τη βρείτε σίγουρα στην πίστα σε πολλά πάρτυ μες στη βδομάδα να χορεύει ασταμάτητα είτε ως leader, είτε ως follower - μη διστάσετε να της ζητήσετε χορό!