Περασμένα Εργαστήρια

You are viewing past workshops
GO TO UPCOMING WORKSHOPS

Blues & Balboa weekend with Bernard & Anne-Helene

· Sat 16/03·

Ετοιμαστείτε για ένα Blues & Balboa Σαββατοκύριακο με 2 από τους πιο αγαπητούς δασκάλους της Ευρώπης! (more information...)

Steve Sayer Back In Town!

· Fri 14/12·

Τον πρωτοφέραμε το 2013 όταν ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και άρχισε να χτίζει τη φήμη του ως χορευτής-φαινόμενο! Και από τότε για εμάς είναι σταθερή αξία! Ετοιμαστείτε γιατί ξανάρχεται! (more information...)

Blues Festival | Fabien & Lisa | Adamo & Vicci

· Fri 12/10·

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ζήστε την εμπειρία ενός διεθνούς Blues φεστιβάλ! Υποδεχόμαστε 2 από τους πιο περιζήτητους και ξεχωριστούς δασκάλους και χορευτές Blues και καλούμε φίλους μας από το εξωτερικό να έρθουν να μοιραστούν μαζί μας την πίστα! (more information...)

JOYSS | Authentic Jazz & Solo Blues

· Sat 19/05·

Με τεράστια χαρά υποδεχόμαστε για πρώτη φορά στην Αθήνα τον εξαιρετικά ταλαντούχο Jean-Charles Joyss! Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε από ένα ξεχωριστό χορευτή και δάσκαλο! (more information...)

Blues Workshop with Lucky Skillen

· Sat 17/02·

Μάθε και εμπνεύσου από τον Lucky, έναν χαρισματικό δάσκαλο και χορευτή! Ένα σεμινάριο που θα σε μυήσει στον κόσμο το Blues αν είσαι αρχάριος ή θα απογειώσει τις γνώσεις σου αν ήδη χορεύεις! (more information...)

Nils & Bianca Workshop

· Sat 25/11·

Τέλη Νοέμβρη θα έχουμε την τιμή να έχουμε στην Αθήνα τους Nils & Bianca, ανερχόμενα αστέρια της διεθνούς Swing σκηνής! (more information...)

Blues & Slow Swing Workshop with Lucky Skillen

· Sat 04/03·

Μάθε και εμπνεύσου από τον Lucky, έναν χαρισματικό δάσκαλο και χορευτή! Ένα σεμινάριο που θα σε μυήσει στον κόσμο το Blues αν είσαι αρχάριος ή θα απογειώσει τις γνώσεις σου αν ήδη χορεύεις! (more information...)

Nicolas & Mikaela Workshop

· Sat 06/02·

Ένα συναρπαστικό workshop με Aerials, Fast Dancing, Cools moves κ.α.! Μη χάσεις την ευκαιρία να μάθεις από αυτούς τους κεφάτους και ξεχωριστούς δασκάλους! (more information...)

Jazz & More with Ksenia

· Sat 12/12·

Εμπνεύσου και μάθε από την καλύτερη του είδους! Η Ksenia έρχεται με το ιδιαίτερα ξεχωριστό στυλ της για να διδάξει όλα τα είδη solo Jazz χορού: Auth. Jazz, 20's Charleston, Blues, Funk κ.α. Μη το χάσεις! (more information...)

L.A. Style Lindy | Shag | Aerials with Steve & Chanzie

· Fri 06/02·

Ένα ζευγάρι με αψεγάδιαστο Smooth Style Lindy hop και εκρηκτικό Shag έρχεται να ξεσηκώσει τη Lindy σκηνή της Αθήνας! (more information...)

Marcus & Bärbl: Balboa || Boogie || Lindy Hop

· Fri 14/11·

Τους έχουν αποκαλέσει “Crazy energetical Megadancing Monsters” και επιστρέφουν για να ξεσηκώσουν την Αθήνα με τον swing τους! Ένα workshop με ποικιλία: Lindy Hop, Balboa & Boogie Woogie! (more information...)

Jamin Jackson & Sonia Ortega

· Fri 25/04·

Δύο από τους πιο ταλαντούχους Lindy hoppers, γνωστούς για τον απίστευτο αυτοσχεδιασμό, τη φυσικότητα της κίνησης και τον ασύγκριτο ρυθμό τους έρχονται να δώσουν μια διαφορετική πνοή στον Lindy αέρα της Αθήνας! (more information...)

Stephen Sayer & Chandrae Roettig

· Fri 21/02·

Ένα ζευγάρι με αψεγάδιαστο Smooth Style Lindy hop και εκρηκτικό Shag έρχεται να ξεσηκώσει τη Lindy σκηνή της Αθήνας! (more information...)

Marcus & Bärbl: Lindy Hop || Balboa || Boogie Woogie

· Fri 22/02·

Τους έχουν αποκαλέσει “Crazy energetical Megadancing Monsters” και επιστρέφουν για να ξεσηκώσουν την Αθήνα με τον swing τους! Ένα εργαστήριο χορού με ποικιλία: Lindy Hop, Boogie Woogie, Charleston, Balboa & more! (more information...)

Blues & Lindy Hop with David Zilkha (UK)

· Fri 09/11·

Ένα απόλυτα fun workshop γεμάτο τεχνική, musicallity, εντυπωσιακές φιγούρες, την τέχνη του stealing και πολλά άλλα! Και φυσικά, θα σας μυήσει στο Blues αν δεν είστε ακόμα μυημένοι! (more information...)

Nick Williams & Nina Gilkenson

· Fri 17/02·

Ένα τριήμερο workshop γεμάτο χορό, πάρτυ και μαθήματα με δύο από τους καλύτερους χορευτές και δασκάλους παγκοσμίως! (more information...)

Master Your Basics (workshop)

· Sat 05/11·

Έτοιμοι; Αρχίζουν τα θεματικά σεμινάρια. Ξεκινάμε από τα βασικά: Τελειοποιήστε το Lindy Turn, Lindy Circle και Swing Out! (more information...)

Οι Marcus & Barbl (DE) επιστρέφουν!

· Sat 30/04·

Τους έχουν αποκαλέσει “Crazy energetical Megadancing Monsters” και επιστρέφουν για να ξεσηκώσουν την Αθήνα με τον swing τους! Ένα εργαστήριο χορού με ποικιλία: Lindy Hop Swing, Boogie Woogie, Charleston, Balboa. (more information...)

Thomas & Alice Lindy Hop Workshop

· Sat 05/03·

Οι Thomas & Alice, περσυνοί παγκόσμιοι πρωταθλητές Lindy Hop Swing έρχονται στην Αθήνα για ένα αξέχαστο διήμερο εργαστήριο με μαθήματα, party και πολύ swing χορό! (more information...)

Lindy & Blues workshop with David Zilkha

· Sat 22/01·

Ο αγαπημένος σας David Zilkha επιστρέφει για τρίτη φορά για ένα διήμερο εργαστήριο γεμάτο lindy hop swing και blues! (more information...)

Marcus and Barbl workshop

· Sat 24/04·

Με μεγάλη χαρά, οι Athens Lindy Hop ανακοινώνουμε ότι θα φιλοξενήσουμε δύο από τους πιο καταξιωμένους και διεθνώς αναγνωρισμένους δασκάλους του swing, τους Γερμανούς Marcus & Barbl για ένα μοναδικό στο είδος του workshop! (more information...)

Lucky Skillen - Lindy Hop Swing και Blues workshop

· Sat 13/02·

Δυό μέρες γεμάτες lindy hop swing χορό και (εν όψει του Αγ. Βαλεντίνου) πολύ blues dancing με τον Lucky Skillen (μέλος της τελευταίας χορευτικής ομάδας του Frankie Manning). (more information...)

Ben and Ellen

· Sat 05/12·

Οι Athens Lindy Hop υποδέχονται τους παγκόσμιους πρωταθλητές του lindy hop Ben & Ellen για ένα συναρπαστικό εργαστήριο. (more information...)

Lindy and Blues with David

· Fri 05/06·

Ο αγαπημένος μας David Zilkha επιστρέφει από το Λονδίνο για ένα μοναδικό τριήμερο γεμάτο Lindy Hop και Blues με τους Athens Lindy Hop. (more information...)

Don't forget to subscrite to our newsletter or rss feed to stay informed about events and workshops